معرفی ویندوز کوپایلوت و روش فعال سازی آن در ویندوز 11

به وبلاگ روبو خوش آمدید، در این مقاله می خواهیم درباره ویندوز کوپایلوت صحبت کنیم، پس در ادامه مطلب همراهمان باشید.

اگر به اخبار صفر تا صد هوش مصنوعی علاقه دارید وبلاگ روبو را دنبال کنید.

معرفی ویندوز کوپایلوت و روش فعال سازی آن در ویندوز 11

ویندوز کوپایلوت چیست ؟

ویندوز کوپایلوت (Windows Copilot) یک ابزار هوش مصنوعی مخصوص ویندوز 11 است که شرکت مایکروسافت (Microsoft) آن را عرضه کرده است، و ممکن است شما را یاد کورتانا (Cortana) در ویندوز 10 بیاندازد. 

برای خواندن اطلاعات بیشتر درباره ی کورتانا بر روی (کورتانا، دستیار صوتی مایکروسافت) کلیک کنید. 

شرکت مایکروسافت کورتانا را در ویندوز 11 عرضه نکرده است، البته جایگزینی قدرتمند تر برای آن ارائه داده است؛ ویندوز کوپایلوت!

به گفته شرکت مایکروسافت، کوپایلت سرویسی بر پایه ی هوش مصنوعی است که با ویندوز ۱۱ ادغام می شود و کار های متنوعی را انجام می دهد.
کوپایلوت به کاربران اجازه می دهد تا کار های خود را با سهولت و آسانی انجام دهند.

ویندوز 11

کاربرد ویندوز کوپایلوت چیست ؟

با استفاده از دستیار هوشمند مایکروسافت می توان بسیاری از کار ها را تنها با یک چت ساده انجام داد. برای مثال بدون این که به تنظیمات ویندوز خود بروید می توانید به کوپایلت بگویید که وای‌فای و بلوتوث را روشن کند یا بکگراند سیستم را به حالت تیره (Dark Mood) ببرد. به علاوه اگر نیاز دارید روی کاری تمرکز کنید به آسانی از کوپایلت بخواهید راهکار هایی برای افزایش تمرکز به شما پیشنهاد دهد.

با توجه به تعدد امکانات جدید ویندوز ۱۱، کوپایلت کاربرد های زیادی برای شما خواهد داشت، مثل روشن کردن حالت (Focus) برای مدت زمان مشخص، فعال کردن (Don't Disturb) و …
همچنین برنامه های مایکروسافت نیز از جمله (Snipping Tool) و (Snap Assist) با کوپایلت به راحتی کنترل می شوند.

اما از همه مهم تر با کوپایلوت می توانید اسناد و مدارک خود را کنترل و مدیریت کنید. برای مثال اگر سندی را به کوپایلوت اضافه کنید، این دستیار می تواند به شما پیشنهاد هایی برای بازنویسی سند ارائه دهد یا که خلاصه ای از سند مورد نظر را برایتان شرح دهد.

در مواقعی که مشغول انجام کاری هستید یا سرچ کردن برایتان سخت و وقت گیر است می توانید از آن بخواهید تا موسیقی مورد نظر شما را در اسپاتیفای یا دیگر اپلیکیشن های پخش موسیقی پیدا و پخش کند.

البته به لطف هوش مصنوعی بینگ (Bing AI)، کاربران می توانند از این دستیار سوالات خود را مثلا درباره آب و هوا یا بهترین هتل ها و پرواز های امروز بپرسند و جواب خود را دریافت کنند.

کوپایلوت

روش فعال سازی در ویندوز 11

برای فعال سازی این ابزار اول از همه نیاز است تا ویندوز 11 شما در آخرین نسخه بروز شده باشد.
اگر از این بابت مطمئن نیستید، برای چک کردن نسخه ویندوز فعلی خود می‌توانید در تنظیمات ویندوز سراغ بخش (Update) بروید و روی گزینه (Check for Updates) بزنید تا ویندوز شما به آخرین نسخه آپدیت شود.

پس از آن که آپدیت ویندوز تمام شد، اگر نتوانستید کوپایلوت را پیدا کنید، نیاز است در تنظیمات ویندوز یا از طریق رجیستری آن را فعال کنید. فعال کردن این ابزار از طریق برنامه ای به نام (ViveTool) نیز ممکن است.

فعال کردن از طریق Taskbar : 
در ابتدا تنظیمات ویندوز را باز کنید و روی Personalization کلیک کنید و سپس روی Taskbar کلیک کنید، گزینه ی کوپایلوت را پیدا کرده و آن را فعال کنید. 
بعد از انجام مراحل بالا، کوپایلت در Taskbar نسخه جدید ویندوز ۱۱ ظاهر می شود.

پس از فعال شدن این ابزار در ویندوز می توانید از شورتکات (Shortcut)، Windows+c برای باز کردن کوپایلوت استفاده کنید.

البته باید بدانید که روش های دیگری هم برای فعال سازی کوپایلوت وجود دارد که در اینجا یک مورد را توضیح داده ایم.

فعال کردن کوپایلوت از طریق Taskbar

روش غیر فعال سازی در ویندوز 11

برای غیرفعال کردن این دستیار همانند روشی که برای فعال سازی آن استفاده کردیم نیز برای غیر فعال کردن آن استفاده می کنیم.
ابتدا تنظیمات ویندوز را باز کرده و روی Personalization کلیک کرده و سپس روی Taskbar کلیک می کنیم و درنهایت کوپایلوت را غیر فعال می کنیم. 

جمع بندی

این ابزار در مرورگر مایکروسافت Edge نیز در دسترس است و کاربران می توانند از آن استفاده کنند. استفاده و فعال سازی ویندوز کوپایلوت عموما راحت بوده و کاربران با استفاده از این دستیار می توانند کار های خود را تنها با تایپ کردن انجام دهند.

اگر به استفاده از هوش مصنوعی و ChatGPT علاقه دارید، هوش مصنوعی فارسی روبو مخصوص شماست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *