این پروژه توسط Nature Perspectives ابداع شد، شرکتی که در حال ساخت مدل های هوش مصنوعی برای کمک به تقویت ارتباط بین مردم و جهان طبیعی است.
برای هر نمایشگاه، هوش مصنوعی جزئیات خاصی در مورد محل زندگی نمونه، محیط طبیعی آن، و نحوه ورود آن به مجموعه، همراه با تمام اطلاعات موجود در مورد گونه هایی که آن را نشان می دهد، ارائه می کند.
این نمایشگاه ها لحن و زبان خود را متناسب با سن فردی که با آن صحبت می کنند تغییر می دهند و می توانند به بیش از 20 زبان از جمله اسپانیایی و ژاپنی صحبت کنند.
پلاتیپوس یک توانگ استرالیایی دارد، پاندای قرمز به طرز ماهرانه ای هیمالیایی است، و اردک اردک مانند یک بریتانیایی به نظر می رسد.
اشبی امیدوار است که بازدیدکنندگان از طریق مکالمات زنده با نمایشگاه ها، بیش از آنچه می توانند روی برچسب هایی که نمونه ها را همراهی می کنند، بیاموزند.
به عنوان بخشی از این پروژه، مکالماتی که بازدیدکنندگان با موزه دانشگاه کمبریج انجام می دهند، تجزیه و تحلیل می شود تا تصویر بهتری از اطلاعات مورد نظر مردم در مورد نمونه ها بدست آید. در حالی که هوش مصنوعی تعدادی سؤال مانند پرسیدن از نهنگ بالهای را پیشنهاد می کند که «درباره زندگی در اقیانوس باز به من بگو»، بازدیدکنندگان می توانند هر چیزی که دوست دارند بپرسند.
اشبی گفت: «وقتی با این حیوانات صحبت می کنید، آنها واقعاً به عنوان شخصیت هایی برخورد می کنند، این تجربه بسیار عجیبی است. «من با پرسیدن چیز هایی مانند «کجا زندگی می کردی؟» و «چطور مردی؟» شروع کردم، اما در نهایت با سؤالات انسانی تری مواجه شدم.»